ЕЛИКСИР: ЗА СОЧНИ БАКНЕЖИ ВО БОЈА! -40% попуст на Bourjois Paris кармини!

Еликсир парфимерии со примамлива понуда! На верните купувачи им пружа повеќе изненадувања. -40% попуст на Bourjois Paris кармини!

За сочни бакнежи во боја….

До -40% попуст на сите Bourjois Paris кармини по повод интернационалниот ден на бакнежот.

Само во парфимериите на Еликсир, до 05.07.2018 година.

Најдобри цени за своите лојални поддржувачи!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *