ЕЛИКСИР: Момци! Еликсир не заборава на вас!

Еликсир парфимерии со примамлива понуда! На верните купувачи им пружа повеќе изненадувања.

Момци! Еликсир не заборава на вас!

Во големото летно намалување на парфеми, Еликсир парфимерии вклучија понуда за посилниот пол!

Вашите омилени мирисни ноти од престижните брендови Calvin Klein, Gucci, Lacoste и Davidoff со заштеда од 50% во парфимериите на Еликсир и во онлајн парфимеријата!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *