ЕЛИКСИР: ОНЛАЈН НАМАЛУВАЊЕ! За твојот, за мојот, за сечиј татко! Diesel Only the Brave Tattoo

17 Јуни е денот на татковците, ден кога ја славиме посебната врска помеѓу таткото и неговите деца, ден кога им се заблагодаруваме за нивната безусловна љубов…

За твојот, за мојот, за сечиј татко, парфемот Diesel Only the Brave Tattoo по супер јунска цена!

Месец Јуни! Онлајн намалување!

Јунска понуда на Еликсир онлајн парфимеријата е посветена токму на таткото.

Дали ја погледнавте јунската понуда на www.e-elixir.mk

Diesel Only the Brave Tattoo

Доколку не сте го сториле тоа ве советуваме да кликнете на линкот и да ја погледнете неверојатната понуда на машкиот парфем Diesel Only the Brave Tattoo.

За твојот, за мојот, за сечиј татко!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *