Нова радост на светлината! Giorgio Armani Light di Gioia

Мирисната колекција Acqua di Gioia на брендот Giorgio Armani лансирана со истоимениот мирис во 2010 година, за изминативе девет години беше надополнета со девет прекрасни мириси, а последните три лансирања беа инспирирани од воздух, сонце и небо, преку парфемите Air di Gioia, Sun di Gioia и Sky di Gioia.

Блескава композиција полна со свежи цитрусни и цветни елементи!

Најновата мирисна креација ќе пристигне во парфимериите од Март 2019 година. Новиот Light di Gioia ќе ја слави светлината, подарувајќи блескава композиција полна со свежи цитрусни и цветни елементи, пренесувајќи го чувството на спокој и топлина на сонцето, кога се ближи зајдисонце, но сепак нежно ја милува, допира и грее кожата.

Light di Gioia – светлост на сончеви зраци!

Парфемот Light di Gioia светлоста на сончевите зраци ги опишува преку капки од бергамот, со цитрусна свежина на зелено-жолти и благо-лути софистицирани ароми. Цветното срце ги развива опојните ноти на јасмин во комбинација со прекрасни кремасти гардении, заокружени со бел мошус и дрвенести нијанси во основата на парфемот.

Нови редизајнирани шишенца!

Мирисот Light di Gioia доаѓа во редизајнирано шишенце кое наликува на претходните изданија и со капаче во жолта боја, алудирајќи на полу-драгиот камен цитрин. Претходните мирисни изданија исто така ќе добијат редизајнирани шишенца со нови капачиња во стилот на полу-драги камења.

Giorgio Armani Light di Gioia парфемот ќе биде достапен во 30, 50 и 100 мл, како Eau de Parfum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *