Нова свежина за летната топлина! Guerlain L’Homme Idéal Cool

Ова лето Guerlain го лансира новиот L’Homme Idéal Cool, како надополнување на оригиналниот L’Homme Ideal од 2014 година. Други изданија кои се вклучени во машката мирисна линија L’Homme Idéal се: L’Homme Ideal Cologne од 2015 година, L’Homme Idéal Eau de Parfum од 2016 година, L’Homme Idéal Sport од 2017 и L’Homme Idéal L’Intense од 2018 година.

Идеален маж е мит! Но, неговиот мирис реалност!

Идеален маж е мит! Но, со L’Homme Idéal Cool, Guerlain го направи неговиот мирис реалност“.

L’Homme Idéal Cool е создаден како дрвенест мирис кој ќе ви овозможи да останете освежен без оглед на големата летна топлина. Мирисната композиција е создадена со изненадувачка мешавина на нане, бадеми и дрвенести ноти.

 

Бадем – мирисен печат на сите L’Homme Idéal изданија!

Бадемот кој е мирисен печат на сите L’Homme Idéal линии, повторно е оркестриран со свежината на три „бранови“ од ноти – бергамот и портокал во идеална мешавина со нане – нероли и водени ноти – пачули и ветивер кои даваат карактер и длабочина на мирисот.

Шишенце со карактеристики на своите претходници!

Шишето ги носи карактеристиките на своите претходници со нагласени и дефинирани агли, со чисти линии и единствени сиви страни на лакирана мат површина.

Мирисот Guerlain L’Homme Idéal Cool е достапен во 50 и 100 мл, како Eau de Toilette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *