Ново издание на Gucci Guilty машките парфеми! Gucci Guilty Cologne pour Homme

Gucci Guilty Cologne Pour Homme ќе биде промовиран на пролет 2019 година како ново издание на Gucci Guilty машките парфеми. Со новата рекламна кампања и краткиот филм #ForeverGuilty, Gucci отвори ново поглавје на мирисната линијата Guilty Signature. Се слават жените и мажите кои се ослободени од општествените норми, а претставени се преку ликовите на Jared Leto и Lana Del Rey.

Необичен цветен мирис со силен ароматичен карактер!

Gucci Guilty Cologne pour Homme е необичен цветен мирис со силен ароматичен карактер кој претставува модерно толкување на класичните италијански колонски води со дрвенести акорди и цитруси. При отворањето доминираат цитрусни ноти со ароматични ароми на рузмарин и бобинки. Црвеното срце со љубичица и хелиотроп засилено е со ноти на шпански чемпрес. Основата на мирисот содржи дрвенести ноти и бел мошус. Мирисната креација потпишана е од парфимерот Alberto Morillas.

Guilty Cologne pour Homme ќе биде достапен во 50, 90 и 150 мл, како Eau de Toilette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *