Bvlgari Splendida Magnolia Sensuel новото издание на линијата Splendida

Bvlgari лансира нова линија Splendida во со три парфеми Iris d’Or, Rose Rose и Jasmin Noir.

Мистериозен и заводлив!

Во јануари 2018 година на колекцијата им се придружи новото издание на Magnolia Sensuel, креација на  парфимерот Jacques Cavallier.

Кај новиот парфем доминираат мирисните ноти од цветот на магнолија што носи интензивна арома. Magnolia Sensuel е најавен како исклучително богат мирис, мистериозен и заводлив.

Се отвора во горните ноти со цитрус, давајќи му сјајни, нежни и свежи акорди. Срцето на парфемот покрај магнолијата збогатено е со јасмин и цветови од портокал. Базата е сензуална и дрвенеста со мирисот на сладолед од ванила.

Bvlgari Splendida Magnolia Sensuel Eau de Parfum е достапен како 30, 50 и 100мл.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *