Парфемска премиера! Ungaro Fruit d’Amour Les Elixirs

Младешката Fruit d’Amour мирисна колекција на брендот Ungaro, со шишиња во форма на јаболко со златно капаче, за прв пат претставена во 2015 година со лансирањето на три женски изданија – Gold, Pink и Green. Во 2016 година колекцијата е збогатена со мирисот Lilac, а во 2017 година со мирисот Turquoise.

За сезоната есен / зима 2018 брендот Unagaro ќе ја збогати мирисната колекција со нова линија на парфеми, наречена Ungaro Fruit d’Amour Les Elixirs, што ја сочинуваат три нови женски парфеми: Purple Gardenia, Black Liquorice и Pink Blackberry. Со новата мирисна линија се интерпретира мрачната, мистериозната и сензуалната верзија на приказната за јаболкото како забрането овошје.

Purple Gardenia

Purple Gardenia како што истакнуваат од брендот Ungaro е мирис наменет за храбри жени, карактерни, одважни личности со цврст став. Мирисните ноти на праска ве водат до срцето од гарденија и цвет од портокал, сите поставени на топла дрвенеста база.

Black Liquorice

Black Liquorice е најавен како мирис кој зрачи со алхемија, храброст и вештина. Мирисот е посветен на смели девојки кои се во потрага на своите соништа. Мирисната композиција е опишана како модерна и свежа, како спој на овошје, цвеќе и ориентални ноти.

Pink Blackberry

Pink Blackberry кога е создаван во мислите на парфимерот му била сензуална и мистериозна девојка. Мирисот е најавен како ориентален, збогатен со цветни и овошни ароми и мирисни ноти на пачули.

Мирисите Purple Gardenia, Black Liquorice и Pink Blackberry ќе бидат достапни во 30 и 50 мл, како Eau de Parfum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *