Подарок во подарок! Еликсир парфимерии

Еликсир парфимерии ви ја нуди нивната специјалната понуда на декоратива со подарок за 8ми Март.

Од Еликсир порачуваат!

За овогодинешниот Ден на жената одбравме производи од декоратива за кои со секоја нарачка следува подарок. (Пан Стик, коректор или маскара, зависно од купениот производ од декоратива)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *