Jennifer Lawrence доминира со црвен кармин и го одзема здивот во новата кампања на Dior!

Еден базен, бел фустан од Dior и Jennifer Lawrence! Додадете ги заедно и добивате сериозна луксузна кампања за новиот парфем на Dior, “Joy”.

Парфем со име на радоста и потпис на Jennifer Lawrence!

Добивајќи го името на радоста и потписот на легендарната Jennifer Lawrence, парфемот почна да го живее својот живот со вибрато кое повеќе не можеме никој да го запре.

Jennifer Lawrence му дава карактер на новиот парфем!

Во режија на Francis Lawrence, звездата на кампањата Jennifer Lawrence која е вистинска ѕвезда во галаксијата на Dior, му дава карактер на новиот парфем благодарение на нејзината природност и сензуална женственост. Секогаш автентична, блескава, сончева и прекрасна, таа ја пренесува радоста на Dior.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *