Трик со коректор кој секогаш ќе ви помогне во камуфлирањето!

Еден од најкорисните мејкап производи во козметичкиот несесер на секоја жена дефинитивно е коректорот. Тој ни помага да ги прикриеме

Прочитај повеќе

НОВА L’OREAL МАСКАРА СО ЧЕТКА КАКВА НЕ СТЕ ПРОБАЛЕ!

Нова Unlimited маскара! Во текот на целата година, секој бјути бренд понуди неколку различни одговори на потрагата по таа совршена

Прочитај повеќе

И MAX FACTOR ИМА КАРМИН СО СУНГЕР АПЛИКАТОР!

Кармин! Број еден фаворит на речиси секоја жена! Со доаѓањето на високите температури и топлите летни денови, вашата козметичка торба

Прочитај повеќе