Мирис на блескава и сончева топлина! Michael Kors Wonderlust Sublime

Брендот Michael Kors лансира нов мирис Wonderlust Sublime како нова верзија на оригиналниот Wonderlust од 2016 година. Како што е

Прочитај повеќе

Дали знаете кои кармини ќе се носат во 2019 година?

Минатата 2018-та беше многу возбудлива година во однос на големиот број на иновации кои оставија забележлива трага во индустријата за

Прочитај повеќе

Парфемска премиера! Michael Kors Sky Blossom

Michael Kors лансира нов мирис наречен Sky Blossom, во согласност со темата од претходните изданија, како што се Sexy Blossom

Прочитај повеќе