3 трикови за ефект на вештачки трепки без вештачки трепки!

Веројатно вие, како и многумина од нас, им завидувате на познатите ѕвезди кога на црвениот тепих ќе прошетаат со совршен

Прочитај повеќе

Unlimited маскара – четката со две позиции прави чуда!

Колку и да се талентирани музичарите, оркестарот нема да има беспрекорна изведба на најубавата симфонија, ако пред оркестарот не застане

Прочитај повеќе

ВИТКАЧИТЕ НА ТРЕПКИ СЕГА ВЕЌЕ СЕ МИНАТО! ВОЛУМЕН И ВИТКАЊЕ ВО ЕДЕН ПРОИЗВОД! 2000 Calorie Curl Addict

Скршете ги правилата! Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Mascara Десет години наназад Max Factor е синоним за маскара. Големи

Прочитај повеќе