Празнична шминка: ТОП совети за нанесување на светки на очите!

Се приближува сезоната на празници, која бара шминка за специјални прилики и гламур. Доволно е на вашата интензивна вечерна шминка

Прочитај повеќе

Парфемска премиера! Michael Kors Sky Blossom

Michael Kors лансира нов мирис наречен Sky Blossom, во согласност со темата од претходните изданија, како што се Sexy Blossom

Прочитај повеќе

АПСОЛУТНА СЕНЗУАЛНОСТ! АПСОЛУТНА СВЕТЛИНА! АПСОЛУТНО ИСКУШЕНИЕ! Versace Bright Crystal Absolu

Како основа на популарните мирисни изданија Bright Crystal, брендот Versace преку Bright Crystal Absolu женскиот мирис понуди поинтензивна варијанта на

Прочитај повеќе

Твој мирис. Твој пат. Hugo Woman Eau de Parfum

Минималистички гламур кој доаѓа од Hugo Boss! Hugo Woman е цветно овошен мирис кој е комбинација од неочекувани природни состојки и

Прочитај повеќе