Шминкерите ве советуваат: Точниот редослед на шминкање изгледа вака!

Со сите нови мејкап трендови што доаѓаат и си одат, тешко е да се утврди кои мејкап производи се клучни

Прочитај повеќе

Најдобри совети за чистење на бјути блендер – без мака!

Омилениот сунѓер во форма на јајце за нанесување на шминка ги замени речиси сите четки за лице, бидејќи се покажа

Прочитај повеќе

ПРЕМИЕРА НА МЕЈКАП КОЛЕКЦИЈА: Deborah Keith Haring Design

Во последниве 18 години, мејкап брендот Deborah Milano има соработувано со многу италијански и интернационални уметници, дизајнирајќи мејкап предмети кои

Прочитај повеќе

Тајната е во руменилото! Max Factor Crème Puff Руменило

Перфектно измазнувачкиот мејкап изглед кој доминира на модните писти секоја сезона, се пренесува во секојдневието. Секоја жена посакува блескава кожа.

Прочитај повеќе