Дали знаете кој цветен парфем ќе биде број 1 за претстојната пролет и лето?

Во последниве неколку сезони, се повеќе не интрига концептот „Fragrance Wardrobe“, што во буквален превод би значело гардероба со парфеми.

Прочитај повеќе

Лесна летна шминка!

Општо е познато дека на годишен одмор шминката треба да се прилагоди на: сонцето, солената вода, брановите и песокот, но

Прочитај повеќе

СУВА КОЖА ВО ЛЕТО, КАКО ДА ЈА ИЗБЕРЕТЕ ВИСТИНСКАТА ПУДРА!

Ако главната задача на секоја пудра е да ги прикрие недостатоците на лицето за да ве направи поубави, да ја

Прочитај повеќе

ТРАЕН ЛАК НА НОЗЕТЕ ВО ЛЕТО Е СУПЕР! ЕВЕ ЗОШТО!

Со доаѓањето на летните месеци, време е да ги покажеме нашите нозе. Поради животните навики, но исто така поради годишните

Прочитај повеќе

ШТО ЈА УНИШТУВА ВАШАТА КОСА НА ЛЕТО? КАКО ДА ЈА ЗАШТИТИТЕ?

Секое лето посветувате големо внимание на производите кои ќе ја заштитат вашата кожа од сонцето, но дали сте свесни за

Прочитај повеќе

ШМИНКА НА ПЛАЖА, ДА ИЛИ НЕ?

Летото веќе е во тек и времето за годишни одмори започна. Секоја жена при планирање на одморот, голем дел од

Прочитај повеќе

И MAX FACTOR ИМА КАРМИН СО СУНГЕР АПЛИКАТОР!

Кармин! Број еден фаворит на речиси секоја жена! Со доаѓањето на високите температури и топлите летни денови, вашата козметичка торба

Прочитај повеќе

СЛЕДЕТЕ ЈА ПАТЕКАТА ДО ЛЕТОТО! Davidoff Cool Water Caribbean Summer Edition

Ова лето, Davidoff Cool Water оригиналниот мирис на океанот, продолжува со истражувањето на најчудесните океани и крајбрежја во светот. Davidoff

Прочитај повеќе