Шминка за Нова година! Најважна е подлогата!

Избравте фустан, ги комбиниравте чевлите, ја пронајдовте посакуваната фризура, единственото што ви недостасува е шминката. Како по правило, шминката ја

Прочитај повеќе

Мат ефект на ноктите за првите есенски денови!

Идејата за мат маникир во светот на убавината постои многу години наназад. Големиот бум го доживеа во 2009 година, кога

Прочитај повеќе