Нов бран на мажественост! Giorgio Armani Acqua di Giò Absolu Instinct

Речиси една година по претставувањето на машкиот мирис Acqua di Giò Absolu, брендот Armani ќе го лансира новото издание наречено

Прочитај повеќе

НЕКОЛКУ НАЧИНИ КАКО ДА ГО ПРОДОЛЖИТЕ ТРАЕЊЕТО НА БРОНЗЕНИОТ ТЕН ОТКАКО ЌЕ СЕ ВРАТИТЕ ОД ЛЕТЕН ОДМОР!

Постојат неколку начини, како да го продолжите траењето на бронзениот тен и да изгледате прекрасно и беспрекорно долго откако ќе се

Прочитај повеќе

Зошто е толку скапоцен? Која е тајната на формула? Crème De La Mer

Една од најпознатите луксузни креми – Crème De La Mer, се здоби со висок култен статус поради што огромен број

Прочитај повеќе