Дали знаете кој цветен парфем ќе биде број 1 за претстојната пролет и лето?

Во последниве неколку сезони, се повеќе не интрига концептот „Fragrance Wardrobe“, што во буквален превод би значело гардероба со парфеми.

Прочитај повеќе

Lacoste Pour Femme Intense, есенција за жена космополит

Lacoste Pour Femme Intense, концентрирана есенција за жена космополит и нејзината уникатна елеганција. Есенција за жена космополит! Лежерен, спортско-елегантен, мирисот

Прочитај повеќе