Нов бран на освежување и леснотија! Calvin Klein Women Eau de Toilette

Новата генерација на мириси на модната куќа Calvin Klein отелотворена во изданието Calvin Klein Women од 2018 година, мирис инспириран

Прочитај повеќе

ПАРФЕМИ ЗА ЛЕТО! КОИ ЖЕНСКИ И МАШКИ МИРИСИ ЌЕ ВЕ ОСВЕЖАТ ОД ВРЕЛАТА АТМОСФЕРА?

Како што е во лето, освен врелата атмосфера насекаде и врелите температури, така и парфемите имаат улога покрај да мирисаат

Прочитај повеќе