Коректори кои истовремено делуваат и како хајлајтери!

Коректорот е еден од најмоќните алатки за шминкање во секој козметички несесер, бидејќи нема добра шминка без добра подлога, а

Прочитај повеќе

Враќањето на обожаваната течна пудра која воедно е хајлајтер! MAC Hyper Real

Пред речиси 10 години, од пазарот беше повлечена Hyper Real Foundation течната пудра од брендот MAC Cosmetics и оттогаш голем

Прочитај повеќе

ТОПЛИНА! ДЕФИНИРАЊЕ! ОСВЕТЛУВАЊЕ! Bobbi Brown бронзери

Бронзери за секој тон на кожа! Bobbi Brown бронзери Сакате да постигнете ефект на исончан изглед! Bobbi Brown Bronzing Powder

Прочитај повеќе