Најсјајни нокти кои зимската сезона ќе ја направат уште повеќе раскошна и посебна!

Со доаѓањето на зимата и со намалување на температурите, со почетокот на сезоната на зимските празници, полека почнуваме да размислуваме

Прочитај повеќе

Instagram профили на кои може да пронајдете инспирација за најдобар маникир!

За време на топлите летни месеци, со намалување на облеката, треба да имате на ум дека за некои делови од

Прочитај повеќе

ТРАЕН ЛАК НА НОЗЕТЕ ВО ЛЕТО Е СУПЕР! ЕВЕ ЗОШТО!

Со доаѓањето на летните месеци, време е да ги покажеме нашите нозе. Поради животните навики, но исто така поради годишните

Прочитај повеќе