Kim Kardashian ја лансира својата прва маскара!

„Маскарата е важен додаток на KKW Beauty линијата за убавина!“ – изјави Kim Kardashian по повод лансирањето на KKW Beauty

Прочитај повеќе

БЕЗОБРАЗНО ЦРНИ ТРЕПКИ!

Веднаш да се разбереме, безобразно црни трепки не се за секого! За да бидете горда сопственичка на безобразно црни трепки,

Прочитај повеќе