РЕЦЕНЗИЈА: Оваа течна пудра е сонот на секоја жена!

Сонот на секоја жена е да ја има за себе иконата во козметиката, Lancôme течната пудра Teint Idole Ultra Weear.

Прочитај повеќе

ВИ ОТКРИВАМ ТАЈНАТА ЗА ПОСТИГНУВАЊЕ НА ДОЛГОТРАЈНА ШМИНКА! Max Factor Facefinity All Day Primer

Тајната е во базата! All Day Primer Мејкап артистите добро ја знаат тајната на беспрекорниот и долготраен изглед. Таа не

Прочитај повеќе

Чудесна состојка за мазна кожа! Max Factor Smooth Miracle Primer

Max Factor Smooth Miracle Primer e совршено надополнување на пакетот на Max Factor Miracle Worker пудрите. Кај мејкап артистите овој

Прочитај повеќе