Девојки, ова е вашето тајно „оружје“! Течна пудра со најдобра целосна покривност досега?!

Dermacol Film Studio Make-Up Cover! Девојки! Во исчекување на празниците кои претстојат, посакувате беспрекорен изглед на лицето и покрај големиот

Прочитај повеќе

MAX FACTOR ВИ ЈА ПРЕТСТАВУВА НОВАТА КАМПАЊА – Мy Factor – Инспирирана од убавината на секоја жена

My Factor – Max Factor! Max Factor или таткото на шминката како што го нарекуваат, е човекот кој уште пред

Прочитај повеќе