Дали знаете кои кармини ќе се носат во 2019 година?

Минатата 2018-та беше многу возбудлива година во однос на големиот број на иновации кои оставија забележлива трага во индустријата за

Прочитај повеќе

МЕЈКАП ПРОИЗВОДИ ШТО СОВРШЕНО ЌЕ ЈА ЗАМЕНАТ ПУДРАТА!

Одморете го вашето лице од течна пудра. Ви нудам неколку мејкап производи што совршено ќе ја заменат течната пудра. Лицето

Прочитај повеќе

РЕЦЕНЗИЈА! АКО ИМАТЕ ЖЕЛБА ДА НОСИТЕ ЦРВЕН КАРМИН, ОВА Е ОДЛИЧЕН ПОЧЕТОК!

Црвениот кармин секогаш е добра идеја. Често го споредувам носењето на црвен кармин со сонце што сјае, зрачејки од мене,

Прочитај повеќе