Сакате да го вратите свежиот изглед на лицето и покрај непроспиените ноќи, Lancôme има решение за вас!

Advanced Génifique моќната линија за подмладување од Lancôme, дизајнирана да помогне во создавање на повеќе сјај на лицето за младешки

Прочитај повеќе

Крема за подрачјето околу очите која го враќа младешкиот изглед! Lancôme Advanced Génifique Yeux

Без оглед на возраста, типот на кожата и местото на живеење, уморот се одразува на кожата и не прави постари.

Прочитај повеќе

Револуционерен едномесечен третман! Advanced Génifique Sensitive

Ќе ги засакате своите години и кожата на лицето! Ќе ги засакате своите години и кожата на лицето со новиот

Прочитај повеќе