20 прекрасни парфеми кои ќе го зачинат празничното дарување!

Парфемите се најчесто подарувани и посакувани подароци, без оглед на тоа дали се работи за празник, роденден или друга свечена

Прочитај повеќе

ПАРФЕМСКА ПРЕМИЕРА! Hugo Boss – Boss The Scent Private Accord

Hugo Boss лансира нови мирисни изданија од Boss The Scent линијата. Boss The Scent Private Accord за него и  Boss

Прочитај повеќе