Мирис инспириран од лондонските паркови во пролет! Burberry Her Blossom

Burberry Her е нова парфемска линија на британската модна куќа Burberry, под водство на новиот креативен директор Riccardo Tisci и

Прочитај повеќе

Парфемска премиера! Burberry – Burberry Her

Од Август 2018 година, модниот бренд Burberry влезе во нова ера под водство на креативниот директор Riccardo Tisci, кој претстави

Прочитај повеќе