Нов бран на освежување и леснотија! Calvin Klein Women Eau de Toilette

Новата генерација на мириси на модната куќа Calvin Klein отелотворена во изданието Calvin Klein Women од 2018 година, мирис инспириран

Прочитај повеќе

20 прекрасни парфеми кои ќе го зачинат празничното дарување!

Парфемите се најчесто подарувани и посакувани подароци, без оглед на тоа дали се работи за празник, роденден или друга свечена

Прочитај повеќе

„I Am Woman“ кампања! Жените слават жени!

Кампањата за новиот женски мирис Calvin Klein Women нуди создавање на поинаков вид слика, која е самоуверена, а воедно и

Прочитај повеќе

Мирис кој спојува сила со нежност, свежина со сензуалност! Calvin Klein Women

WOMEN не означува една, туку повеќе – групи на индивидуи, секоја со свој посебен глас, со свое уникатно јас. Calvin

Прочитај повеќе

Најубавите парфеми за есенската сезона – нови и оние на кои се враќаме секоја есен!

Стотици илјади мирисни ноти го создаваат раскошниот и опоен свет на парфемите. Секоја мирисна нота носи свој карактер и посебен

Прочитај повеќе