Нов бран на освежување и леснотија! Calvin Klein Women Eau de Toilette

Новата генерација на мириси на модната куќа Calvin Klein отелотворена во изданието Calvin Klein Women од 2018 година, мирис инспириран

Прочитај повеќе

ИНСПИРИРАН ОД МЛАДИТЕ, ПОПУЛАРЕН КАЈ МЛАДАТА ГЕНЕРАЦИЈА! Calvin Klein CK One

Легендарниот свеж мирис CK One е мирисот на младите од 90тите години. Calvin Klein инспирација за парфемот ја пронашол во

Прочитај повеќе

ЕЛИКСИР: НАМАЛУВАЊЕ! ГИ ПРИКЛУЧУВАМЕ И БРЕНДОВИТЕ Boss и Calvin Klein!

Во месецот на попусти во Еликсир парфимериите ги приклучуваме и брендовите Boss и Calvin Klein. Попуст манијата која ги зафати

Прочитај повеќе

РЕЦЕНЗИЈА: СЕЌАВАЊЕ НА СПОМЕНИ ПРЕКУ МИРИС! Calvin Klein Obsessed

Дали можат да го победат оригиналот? CK Obsessed women & men Може да се каже дека бевме опседнати со легендарниот

Прочитај повеќе