Мирис кој предизвикува шок со својата смелост! Gentleman Givenchy Cologne

Класикот на брендот Givenchy, мирисот Gentleman во 2017 година ја доби својата модернизирана интерпретација – Gentleman Givenchy, по што следеше

Прочитај повеќе

НЕГОВАТА СУПЕРСИЛА Е ВО САМИОТ МИРИС! Guerlain Homme Ideal Intense

L’homme Ideal Intense е нова машка мирисна композиција од Guerlain, која се разбира е идеална. Како машки мирис кој е

Прочитај повеќе