Нови парфеми кои во продажба пристигнуваат во 2019 година!

Светот на парфемите и во Новата година ни подготвува многу нови изненадувања, а лансирања на нови мириси ќе има во

Прочитај повеќе

Погледнете ја извонредната рекламна кампања на Daisy Love од Marc Jacobs!

Веќе повеќе од една деценија, Daisy Marc Jacobs ги освојува срцата на девојките низ целиот свет со својот младешки дух

Прочитај повеќе

ЕЛИКСИР: ОНЛАЈН НАМАЛУВАЊЕ! Надојдоа бранови со -40% намалување! Marc Jacobs Daisy Twinkle!

Во Еликсир онлајн парфимеријата надојдоа бранови со -40% намалување на женското мирисно трио Daisy Twinkle од Marc Jacobs! Прозрачен спој

Прочитај повеќе

ШТО Е НОВО? ВООДУШЕВУВАЧКИ И ПРИВЛЕЧЕН! Daisy Love Marc Jacobs

Повеќе од една деценија, мирисната линија Daisy од Marc Jacobs ги освојува срцата низ целиот свет со својот младешки дух

Прочитај повеќе

ПОСВЕТЕН НА СОФИСТИЦИРАНИТЕ, ЗАВОДЛИВИТЕ И ЖЕНИТЕ КОИ СЈААТ! Marc Jacobs Daisy

Свеж и женствен истовремено! Daisy Daisy е цветно-дрвенест мирис, свеж и женствен истовремено. Посветен е на софистицираните, заводливите и жените кои

Прочитај повеќе

МИРИСИ КОИ ГИ НОСАТ DAISY ДЕВОЈКИТЕ НА ТОПЛА ЛЕТНА ДЕСТИНАЦИЈА! Marc Jacobs Daisy Twinkle

Облечени во вибрантна виолетова боја, украсени со блескави златни детали, го носат духот на бесконечното лето! Ви го преставувам новото

Прочитај повеќе