Парфемска премиера! Dolce&Gabbana The Only One 2

The Only One парфемот од брендот Dolce&Gabbana кој беше лансиран кон крајот на Август 2018 година, како нова варијанта на

Прочитај повеќе

Неодоливи парфеми кои ќе ги обожаваме оваа зима!

Мирисите кажуваат многу за вас, односно го отсликуваат вашиот карактер, личност, стил и вкус. Цветни, пудрести, цитрусни, дрвенести или ориентални

Прочитај повеќе

ПАРФЕМСКА ПРЕМИЕРА! Dolce&Gabbana Light Blue Italian Zest

Ова лето Dolce&Gabbana ги освежува своите два иконски мириси Light Blue и Light Blue Pour Homme со нови мириси во

Прочитај повеќе

НЕПОГРЕШЛИВ ЛУКСУЗ! Dolce&Gabbana The One Essence

Женски мирис со највисока концентрација! The One Essence The One Essence од Dolce&Gabbana, женски мирис со највисока концентрација од друштвото

Прочитај повеќе

За мажи кои ги изразуваат нивните емоции со интензитет! Dolce&Gabbana Intenso

Машкиот мирис Dolce&Gabbana Intenso претставува модерна верзија на парфем акцентирајќи го неговиот карактер и длабочина. Intenso е чист инстинкт, моќта

Прочитај повеќе