Како правилно да нанесете пудра во зависност од типот на вашата кожа!

Утринско брзање – ретки се оние среќници на кои така не им започнува денот. Поголем дел од утринското време го

Прочитај повеќе

Враќањето на обожаваната течна пудра која воедно е хајлајтер! MAC Hyper Real

Пред речиси 10 години, од пазарот беше повлечена Hyper Real Foundation течната пудра од брендот MAC Cosmetics и оттогаш голем

Прочитај повеќе

НОВ МУЛТИНАМЕНСКИ ПРОИЗВОД! Yves Saint Laurent All Hours Stick

Yves Saint Laurent All Hours течната пудра со покривна моќ од утро до вечер, пристигнува во сосема нов, попрактичен формат.

Прочитај повеќе

ОНА ШТО ГО ПОСАКУВА СЕКОЈА ЖЕНА! ПОКРИВНОСТ И ДОЛГОТРАЈНОСТ СО ПРИРОДЕН ФИНИШ! Bobbi Brown Skin Long Wear Weightless

Она што го посакува секоја жена од една течна пудра е совршена покривност и долготрајност со природен, мултидимензионален мат финиш.

Прочитај повеќе