Екстремна свежина во комбинација со топли ориентални тонови! Dior Sauvage Parfum

Современиот машки парфем на брендот Dior – Dior Sauvage – беше претставен во 2015 година како ароматичен – fougère машки

Прочитај повеќе

Експлозија на цвеќиња и концентрат на радост! Joy by Dior Intense

Во 2018 година беше лансиран нов парфемски столб на брендот Dior – женскиот мирис Joy by Dior, посветен на уживањето

Прочитај повеќе

Парфемска премиера! Miss Dior Eau de Toilette

Мирисен валцер разигран околу рози! Мирисната колекција Miss Dior е збогатена со новиот Miss Dior Eau de Toilette, најавен како

Прочитај повеќе

Парфемска премиера! Dior J’Adore Absolu

Новиот J’Adore Absolu ќе биде достапен од Октомври 2018 година и претставува ново издание на мирисната колекција J’Adore од Dior.

Прочитај повеќе

ПАРФЕМСКА ПРЕМИЕРА! Joy by Dior

По дваесет години, на престижната парфемска сцена ќе пристигне новиот женски парфем Joy by Dior со потпис на брендот Dior,

Прочитај повеќе