Ryan Reynolds како рекламно лице за новиот Armani Code Absolu

Новиот мирис на популарната Armani Code мирисна линија наречен Armani Code Absolu, на пазарот ќе биде лансиран наскоро, но овој

Прочитај повеќе

Парфемска премиера: Ново мирисно дуо Emporio Armani In Love With You и Stronger With You Intensely

Брендот за убавина Giorgio Armani ќе лансира два нови мириси од Emporio Armani линијата на почетокот на 2019 година. In

Прочитај повеќе

Неодоливи парфеми кои ќе ги обожаваме оваа зима!

Мирисите кажуваат многу за вас, односно го отсликуваат вашиот карактер, личност, стил и вкус. Цветни, пудрести, цитрусни, дрвенести или ориентални

Прочитај повеќе

НОВАТА ИЗВЕДБА НА КУЛТНОТО ACQUA DI GIO ИЗДАНИЕ! Giorgio Armani Acqua di Gio Absolu

Giorgio Armani Acqua di Gio Absolu – најновата креација на Acqua di Gio мирисната линија, дело на врвниот парфумер Alberto

Прочитај повеќе

СПОЈ НА СВЕТЛОСТ И ТЕМНИНА КОЈ ОДРАЗУВА ПОИНАКВА, СКРИЕНА ЗАВОДЛИВОСТ! Armani Code Colonia

СПОЈ НА СВЕТЛОСТ И ТЕМНИНА КОЈ ОДРАЗУВА ПОИНАКВА, СКРИЕНА ЗАВОДЛИВОСТ! Armani Code Colonia Armani Code Colonia зрачи елеганција на маж

Прочитај повеќе

ЕЛИКСИР: ОНЛАЈН НАМАЛУВАЊЕ! Armani Code Women

Разгали се себе си со парфем по супер мајска цена! Armani Code Women Месец Мај! Онлајн намалување! Од Еликсир онлајн

Прочитај повеќе

АНАБЕЛА: МЕСЕЦ МАЈ НАМАЛУВАЊЕ! Giorgio Armani

Во месец Мај намалување на дел од парфемите на брендот Giorgio Armani Намалување од 30%! Од Анабела парфимерии доаѓа примамлива

Прочитај повеќе

ЕЛИКСИР: ОНЛАЈН НАМАЛУВАЊЕ! Giorgio Armani Si Intense

Разгали се себе си со парфем по супер мајска цена. Giorgio Armani Si Intense Месец Мај! Онлајн намалување! Од Еликсир

Прочитај повеќе

РАДОСТ! ЗБОР ШТО ПРЕДИЗВИКУВА ЗАДОВОЛСТВО, ЧУВСТВО ШТО СЕ ШИРИ НИЗ ТЕЛОТО И УМОТ! Giorgio Armani

Gioia – Радост! Збор што предизвикува задоволство, чувство на радост што се шири низ телото и умот. Збор кој едноставно

Прочитај повеќе

ЗА ЖЕНАТА КОЈА МИРИСОТ ГО ИЗБИРА ВО СКЛАД СО СОПСТВЕНИОТ СТИЛ НА ОБЛЕКУВАЊЕ! Giorgio Armani Code

Giorgio Armani низ Armani Code дизајнирал мирисна облека за жени! Giorgio Armani Code во 2006-та станува еден од неизбежните симболи

Прочитај повеќе