Мирис кој носи атмосфера на рана пролет! Gucci Bloom Gocce di Fiori

Четвртото издание на мирисната линија Gucci Bloom мирисот Bloom Gocce di Fiori, ќе биде претставен во месец Април 2019 година.

Прочитај повеќе

Парфем на кој ќе ни мириса зимата!

Gucci Bloom Nettare di Fiori Ладните денови кои ни претстојат за многу од нас ќе бидат обележани со парфем кој

Прочитај повеќе

3 Нови верзии на култни парфеми на кои ќе ни мириса есента!

Ако сте една од оние жени кои ниту еден мејкап изглед не го сметаат целосен без парфем, сигурно сте во

Прочитај повеќе

ПАРФЕМСКА ПРЕМИЕРА! Gucci Bloom Nettare Di Fiori

Gucci го најави третиот по ред мирис од Gucci Bloom мирисната колекција, наречен Gucci Bloom Nettare Di Fiori, кој ќе

Прочитај повеќе

НОТИТЕ НА МИРИСОТ ПРЕТСТАВУВААТ ФЛОРАЛЕН ВОДОПАД, КОЈ Е ПРЕНЕСЕН ВО Gucci Bloom Acqua di Fiori

Acqua di Fiori ја слави виталноста и енергијата на младоста и пријателството! Со спој настанат преку спонтаноста и убавината на

Прочитај повеќе