Парфемска премиера! Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum Velours

Guerlain го претстави La Petite Robe Noire Velours – Ma Robe Velours (Мојот кадифен фустан), новиот женски мирис од колекцијата

Прочитај повеќе

Идеалниот маж е мит! Неговиот мирис! Реалност!

Guerlain L’Homme Idéal Никој не може да му одолее. Тој е маж со повеќе лица. Природен и елегантен, тој е

Прочитај повеќе

НЕГОВАТА СУПЕРСИЛА Е ВО САМИОТ МИРИС! Guerlain Homme Ideal Intense

L’homme Ideal Intense е нова машка мирисна композиција од Guerlain, која се разбира е идеална. Како машки мирис кој е

Прочитај повеќе

ЛЕГЕНДАРНИОТ ТЕРАКОТЕН БРОНЗЕР КОНЕЧНО ПРИСТИГНА! Guerlain Terracotta Sahara Jewel

Долго очекуваното годишно издание на легендарниот теракотен бронзер од Guerlain, конечно пристигна! Познатиот Француски бренд го презентираше бронзерот Terracotta Sahara

Прочитај повеќе