Парфемска премиера! Lacoste Pour Femme Elixir

Lacoste Fragrances го претставуваат новиот мирис кој припаѓа на популарната колекција Lacoste Pour Femme, втемелена со првенецот Lacoste Pour Femme

Прочитај повеќе

ПАРФЕМСКА ПРЕМИЕРА: Lacoste L’Homme Lacoste Intense

Новиот машки мирис на брендот Lacoste – L’Homme Lacoste Intense ќе биде лансиран во почетокот на месец септември 2018 година

Прочитај повеќе

БУКВАЛНО ЌЕ ВЕ МАЃЕПСА! Boss The Scent For Her Intense

Поголема количина мирисни есенцијални масла! The Scent Intense Женскиот мирис од модната куќа Hugo Boss, Boss The Scent for Her

Прочитај повеќе