Парфемска премиера! Issey Miyake L’Eau D’Issey Pure Petale de Nectar

Issey Miyake го промовираше L’Eau d’Issey Pure издание во пролетта 2016 година како „второ поглавје во историјата на L’L’Eau d’Issey

Прочитај повеќе

Pure Nectar ново поглавје во историјата на парфемот L’Eau d’Issey од Issey Miyake

Ново поглавје во историјата на парфемот L’Eau d’Issey! Женскиот парфем L’Eau d’Issey на Issey Miyake, лансиран во 1992 година, како

Прочитај повеќе