Трет мирис во серијата на „скандали“! Jean Paul Gaultier Scandal A Paris

Jean Paul Gaultier ја проширува својата Scandal мирисна линија со ново издание кое доаѓа по првиот Scandal од 2017 година

Прочитај повеќе

Парфемска премиера! Jean Paul Gaultier Classique Cabaret

Во јануари 2019 година, Jean Paul Gaultier го претставува новото ограничено издание на мирисот Classique Cabaret Eau de Parfum во

Прочитај повеќе

Неодоливи парфеми кои ќе ги обожаваме оваа зима!

Мирисите кажуваат многу за вас, односно го отсликуваат вашиот карактер, личност, стил и вкус. Цветни, пудрести, цитрусни, дрвенести или ориентални

Прочитај повеќе

ПАРФЕМСКА ПРЕМИЕРА! Jean Paul Gaultier Le Male In The Navy

Моќна и мажествена новата верзија на Le Male првиот машки парфем на брендот Jean Paul Gaultier ќе пристигне во парфимериите

Прочитај повеќе

ПАРФЕМСКА ПРЕМИЕРА! Jean Paul Gaultier Scandal By Night

Долгоочекуваниот Scandal By Night својата мирисна премиера ќе ја има на крајот на месец Август 2018 година. Ова издание ќе

Прочитај повеќе