Парфемска премиера! Lacoste Pour Femme Elixir

Lacoste Fragrances го претставуваат новиот мирис кој припаѓа на популарната колекција Lacoste Pour Femme, втемелена со првенецот Lacoste Pour Femme

Прочитај повеќе

НЕОДОЛИВ ЖЕНСТВЕН МИРИС КОЈ ФЛЕРТУВА СО СЕТИЛАТА! Lacoste Pour Femme Intense

Мастер парфумеристот Olivier Cresp креира нова верзија на парфемот Lacoste Pour Femme, кој првично беше лансиран во 2003 година. Оваа

Прочитај повеќе