Харизмата на Фиренца трансформирана во заводлив мирис! Roberto Cavalli Florence Amber

Модниот бренд Roberto Cavalli кон крајот на 2017 година лансираше нов парфем и нова парфемска линија наречена Florence. Мирисната колекцијата

Прочитај повеќе

Парфемска премиера! Yves Saint Laurent Black Opium Intense

На почетокот на 2019 година, Yves Saint Laurent ќе го лансира новото издание на Black Opium парфемската линија – Black

Прочитај повеќе

ФИРЕНЦА – НОВО ПОГЛАВЈЕ ВО ИСТОРИЈАТА НА СВОИТЕ МИРИСИ! Roberto Cavalli Florence

Последните зраци на сонцето кое заоѓа, ги милуваат црвените покриви и златните камени фасади, преобразувајќи ја Фиренца во жива симфонија

Прочитај повеќе