Како да се нашминкате! 5 новогодишни мејкап изгледи!

Што да се облече, каква фризура да се избере и како да се нашминкате? Кога се приближува најлудата ноќ, ова

Прочитај повеќе

НАЈНОВАТА МЕЈКАП КОЛЕКЦИЈА! MAC Mirage Noir

MAC Mirage Noir хипнотизирачко пакување на нијанси! MAC Cosmetics ja лансира новата мејкап колекција за пролет 2018 година. Најновата колекција

Прочитај повеќе

АНАБЕЛА: МЕСЕЦ МАЈ НАМАЛУВАЊЕ! Deborah

До крајот на месец Мај, вашата омилена декоратива Deborah со одлични цени. Намалување до 35%! Од Анабела парфимерии доаѓа примамлива

Прочитај повеќе