Парфемска премиера! Lacoste Pour Femme Elixir

Lacoste Fragrances го претставуваат новиот мирис кој припаѓа на популарната колекција Lacoste Pour Femme, втемелена со првенецот Lacoste Pour Femme

Прочитај повеќе

Ова е тајната на Lacoste мажот: СТИЛ ПРЕД СÈ

Тенисерот и бизнисмен, René Lacoste, создал француски стил со модерна и перфектна привлечност. Денес, познатиот крокодил се уште ги симболизира

Прочитај повеќе

НИВНИОТ ТЕРЕН ЗА ИГРА НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ! Lacoste L.12.12 Eau Fraîche

Брендот Lacoste инспириран од култната L.12.12 поло маичка, креирана од страна на René Lacoste во 1933 година, го претстави новото

Прочитај повеќе

КРЕИРАН ЗА СОВРЕМЕНИОТ LACOSTE МАЖ! ИНСПИРИРАН ОД ИЗДРЖЛИВОСТА НА LACOSTE КРОКОДИЛОТ! L’homme Lacoste

“Без елеганција, играњето и победувањето не се доволни” – René Lacoste Оригиналниот Lacoste Homme! Во современиот Lacoste маж лежи наследството

Прочитај повеќе