Дали знаете кој цветен парфем ќе биде број 1 за претстојната пролет и лето?

Во последниве неколку сезони, се повеќе не интрига концептот „Fragrance Wardrobe“, што во буквален превод би значело гардероба со парфеми.

Прочитај повеќе

Парфемска премиера! Armani Sì Fiori

Брендот Giorgio Armani продолжува да ја развива и проширува колекцијата на мириси Armani Sì. По минатогодишното црвено издание Sì Passione,

Прочитај повеќе

НОВ МИРИС, НОВА ЕМОЦИЈА! Giorgio Armani Sì Passione

Иако го краси препознатливиот мирисен потпис, Sì Passione е посебна креација. Нов мирис, нова емоција! Независен, баш како и Sì

Прочитај повеќе