Дали знаете кој цветен парфем ќе биде број 1 за претстојната пролет и лето?

Во последниве неколку сезони, се повеќе не интрига концептот „Fragrance Wardrobe“, што во буквален превод би значело гардероба со парфеми.

Прочитај повеќе

Парфемска премиера! Armani Sì Fiori

Брендот Giorgio Armani продолжува да ја развива и проширува колекцијата на мириси Armani Sì. По минатогодишното црвено издание Sì Passione,

Прочитај повеќе

ЕЛИКСИР: ОНЛАЈН НАМАЛУВАЊЕ! Giorgio Armani Si Intense

Разгали се себе си со парфем по супер мајска цена. Giorgio Armani Si Intense Месец Мај! Онлајн намалување! Од Еликсир

Прочитај повеќе

Нејзината карта за бегство, среќа и слобода! Armani Sì Eau de Toilette

Giorgio Armani Sì Eau de Toilette: ведра и деликатна интерпретација на истоимениот парфем. Sì ја претставува модерната женственост на Armani.

Прочитај повеќе

Парфем за секој тип на жена! За модерна и грациозна жена со независен дух!

Giorgio Armani Sì, За модерна и грациозна жена со независен дух! Giorgio Armani Sì открива модерна жена која има храброст

Прочитај повеќе

Giorgio Armani Sì Passione, нова црвена страст!

Што е страст? Што е страст? Моќна емоција, храброст, одважност, интензивен и содржаен живот. Од Armani пристигнуваат вести за лансирање

Прочитај повеќе