Парфемска премиера! Dolce&Gabbana The Only One 2

The Only One парфемот од брендот Dolce&Gabbana кој беше лансиран кон крајот на Август 2018 година, како нова варијанта на

Прочитај повеќе

ПАРФЕМСКА ПРЕМИЕРА! Dolce & Gabbana The Only One

Dolce & Gabbana го претставува женскиот мирис The Only One како ново продолжение на The One – ориенталното цветно издание од

Прочитај повеќе

НЕПОГРЕШЛИВ ЛУКСУЗ! Dolce&Gabbana The One Essence

Женски мирис со највисока концентрација! The One Essence The One Essence од Dolce&Gabbana, женски мирис со највисока концентрација од друштвото

Прочитај повеќе

Парфем за секој тип на маж! За класичен но модерен маж!

Dolce&Gabanna The One, за класичен но модерен маж! Тој е зафатен, секогаш во трк со времето. Ова е маж кој

Прочитај повеќе