Нов бран на освежување и леснотија! Calvin Klein Women Eau de Toilette

Новата генерација на мириси на модната куќа Calvin Klein отелотворена во изданието Calvin Klein Women од 2018 година, мирис инспириран

Прочитај повеќе

ПАРФЕМСКА ПРЕМИЕРА! Calvin Klein Women

Првиот Calvin Klein мирис под водство на новиот креативен директор Raf Simons ќе биде промовиран во август 2018 година, едноставно

Прочитај повеќе